QUI SOM?

Som un centre psicopedagògic que acompanyem a infants i joves en el seu procés educatiu.

Oferim respostes a les seves necessitats de suport escolar, logopèdic i psicològic. Centre obert al intercanvi a les necessitats del barri.

Treballem des d’una metodologia orientada a oferir espais per desenvolupar la creativitat i potenciar els talents i les potencialitats en els aprenentatges.

Joan Muntané

Joan Muntané

Mestre i educador social
Marta Cequiel

Marta Cequiel

Psicòloga

Xavier Benito

Pedagog

QUÈ FEM DIFERENT?

Oferim una atenció educativa i terapèutica amb una mirada singular, acollint la particularitat de cada infant i jove, i entenent que és fonamental treballar mà a mà amb la família i els mestres i professors que els acompanyen en el seu desenvolupament.

Oferim activitats que potenciïn l’experimentació i la descoberta dels sabers, mitjançant tallers creatius que promouen la competència digital, matemàtica i comunicativa, a partir dels interessos que puguin posar en joc.

Tot això ha de possibilitar la millora en els seus aprenentatges i en les seves eines per viure en una societat canviant.

Busquem un benefici afegit per al nen i per als pares via activitats no tradicionals que complementen i fan sinergia a les activitats tradicionals (reforç, logopèdia, psicologia, suport a la família).

Incorporem transversalment elements creatius i tecnològics que permeten un vincle diferent i únic amb el nen i la família.

COM TREBALLEM?

 • Valorem la necessitat concreta de l’infant o jove, oferint una atenció especialitzada i individual per a les dificultats que es presenten en l’àmbit educatiu.
 • Oferim espais d’escolta i tractament per donar els recursos necessaris per enfortir els potencials que facilitin el desenvolupament dels processos d’aprenentatge.
 • Posem al noi o noia al centre de la nostra actuació, comptant amb la família i la resta d’agents educatius que acompanyen a l’infant o jove en les seves necessitats específiques.
 • Combinem tractaments especialitzats per donar una resposta global en els casos que ho requereixin.Combinem tractaments especialitzats per donar una resposta global en els casos que ho requereixin.
 • Establim un temps inicial per elaborar una valoració i dissenyar uns objectiu sde millora, així com detectar els punts forts per poder potenciar-los.
 • Potenciem el gust pel saber i per aprendre, posant en joc la creativitat per descobrir els seus centres d’interès, utilitzant-los per estimular la tasca escolar.
 • En coordinacions trimestrals amb l’escola i la família, tenint en compte el temps propi de cada nen o nena.

D’ON VENIM?

Galileu Innova és una iniciativa de la cooperativa Drecera SCCL, amb més de 30 anys d’experiència en l’àmbit de l’educació, la pedagogia, la psicologia i la formació professional. Un equip multidisciplinar de professionals compromesos amb les persones, acompanyen i donen suport a nens / nenes i adolescents en els seus processos escolars i d’aprenentatge, orientats a que assoleixin les competències per a créixer com a persones en un món en constant canvi.

Els principis bàsics d’actuació que emmarquen la nostra activitat professionals són els següents:

 • L’atenció a les persones és la nostra raó de ser.

 • La promoció i circulació social com a finalitat del nostre treball professional amb la infància i l’adolescència.

 • L’atenció individualitzada que garanteix donar una resposta particular per a cadascuna de les persones amb què treballem.

 • La proximitat dels recursos i de les persones que han de mobilitzar-se per donar resposta a les demandes i necessitats dins del propi territori.

 • El treball en xarxa per articular i mobilitzar el conjunt de recursos del propi territori, creant efectes de sinergia.

 • La formació permanent com a eina necessària per a la pràctica professional.

Treballem per oferir serveis d’assessorament de qualitat a les famílies i/o professorat, que donin resposta a les demandes envers l’atenció als seus fills i/o alumnes.

L’ESPAI

Entrada Galileu Innova
Entrada Galileu Innova