CONTACTE

c/ Galileu, 265 Baixos
08028 Barcelona
T 93 474 40 71
galileuinnova.org
info@galileuinnova.org.

Veniu a descobrir el nostre centre tot fent un tast dels nostres tallers o concertant una entrevista gratuïta amb nosaltres per veure en què us podem ajudar, truqueu-nos al 93 474 40 71 o a través del mail info@galileuinnova.org.

Ens trobareu a la vostra disposició totes les tardes del curs escolar de dilluns a divendres.

També fem activitats específiques pels períodes de vacances.

He llegit i accepto la Política de privacitat i protecció de dades.

Així mateix sol·licitem la seva autorització per fer-li arribar informació sobre els nostres productes i serveis:
SINO

DRECERA SCCL - CIF: F08954059 - Direcció: carrer Àngel Guimerà núm. 11 de Pallejà (08780) - Telèfon: 936633332 - Correu electrònic: info@drecera.org, és responsable del tractament de les dades de CONTACTE facilitades en aquest formulari.

DRECERA SCCL tractarà la informació que ens facilita per tal de gestionar la informació o consulta que ens realitza. Les dades proporcionades es conservaran un any des l'últim contacte. Les dades no es cediran a tercers. Vostè té dret a obtenir informació sobre si a DRECERA SCCL estem tractant les seves dades personals, per tant té dret a accedir a les seves dades, rectificar les dades inexacte o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides, pot exercir aquest drets mitjançant escrit acompanyat de document acreditatiu de la seva identitat a DRECERA SCCL.