El 15 de novembre vam assistir al XIV Fòrum Interxarxes-Diputació de Barcelona. Sota el títol: A què paren atenció avui infants i adolescents?

 

Una nova jornada de treball pels membres de l’equip de Galileu Innova, el 15 de novembre vam assistir al XIV Fòrum Interxarxes-Diputació de Barcelona. Sota el títol: A què paren atenció avui infants i adolescents? La presència i la conversa com a respostes.
L’atenció és un concepte molt ampli que ens interroga com a professionals alhora de portar a terme la nostra tasca amb els infants, els adolescents, els joves i amb les seves famílies.
El Fòrum va plantejar una dialèctica sobre l’atenció, proposada pel ponent Amador Fernández-Savater, investigador independent i editor. Cercant referents en Hermann Mervile, a Jean-Paul Sartre, a Simon Veil principalment i a Antonio Machado pels seus arguments.
En una taula posterior es va obrir al col·loqui de professionals i pares, un vídeo realitzat en una escola amb adolescents on eren preguntats sobre: A què paren atenció ells i elles?