Aquesta petita referència que us linkem de que cada infant és diferent i no calen comparacions, és un element fonamental per a qualsevol pràctica educativa i per l’exercici de les funcions parentals.

Nunca compares a tu hij@ con otr@s niñ@s. No se compara a la luna con el sol. Cada uno brilla a su tiempo y a su manera….

Publiée par Orgullós de ser docent sur Lundi 4 novembre 2019

 

Des de Galileu Innova ho tenim molt present, cada infant és particularment diferent i cal trobar els elements que li han de permetre brillar, saber donar els temps i els espais per a possibilitar-ho i que ell pugui trobar el seu lloc. Tenir una escolta particular tan al infant com a la seva família, possibilitar itineraris particularitzats i saber trobar elements que facilitin el seu interés per al saber en un sentit ampli.